Skip to main content

SCARILY CHEAP | GO AWAY

Asssalamualaikum wbth..

What you guys gonna read, perhaps u guys thought it lame! super lame. (yes. akusangatgeram) Viewing kinda scary status on fb or entries in blogger. Example...

" ada orang tu saya mesej, calls banyak kali. x angkat pon"
"hye awak, gembira hari ini dapat kuar dengan awak"

..... and the list go on...

Most of kinda ayat done by my friend since we are in primary,secondary school. I don't see why we as a muslimah should say those words to someone that we even don't know he is the exactly the one in life. Be sure on the unsure things. We put the faith on the unsure things and yet we doubt the seen-sure-things. GOT IT ?

Why? I never see this kinda boy-girl relationship as the major thing that we should do within our younger ages. (deep down.. this kinda relationships is one of the bloody mess) We chase out our desires first rather than thinking our prior relationship - simpler, as a anak. We being very selfish uh? (outta there - mesti yang banyak sumpah seranah aku. rite?

The fact - I only see this relationship in marriage jek. I had been thought that what the unmarried couple should do to please their partner's heart? There's no such official tips or whatsoever in such quran or hadis? Right? Indeee.. we found only marriage - hubby.wifey responsible je yang ada dalam quran. 

(ya. ini yang aku rasa. ahhaha. sebab zafirah sangatlah hopeless dalam this kinda ....... just a bloody mess and yet a man is another word for disbelieve. yes.. aku tak percaya lelaki. along my life, the life just prove to me that man is stupid. )*sorry.guys*now.. im talking macamla ada orang minat aku* haha. kesah pe aku? My world just need my family and friends. Enough.)

And one facts which everybody know. couple tu haramlah. yes. so outta girls there.. please don't be scarily cheap to man. just be proud of yourself. we big girls don't need a boy just the waits the definite jodoh. InsyaAllah . Please don't justify it after all we want it. Please lah

"Cuba lah hidup ikut neracha Allah bukan neracha manusia"

"Cuba lihat sisi hidup dari kaca mata Islam bukan kaca mata nafsu semata-mata"

Yes. I hope anybody that do drop in this entry would think again. But, i know that i am not the one who hold your heart for accept everything dengan hati terbuka. Tu kerja Allah - kerja aku, tegakkan agama Dia je. Sebab Allah dah kata dalam ayat dia.... (Al-Qasas : 56)

Indeed, [O Muhammad], you do not guide whom you like, but Allah guides whom He wills. And He is most knowing of the [rightly] guided.

yes. sahabat-sahabatku. Have the fullest faith in Allah and Allah will help you. Insya'Allah.
and Allah, guide us to the jannah. (Al-Baqarah : 6)

Guide us to the straight path 

The path of those upon whom You have bestowed favor, not of those who have evoked [Your] anger or of those who are astray.



Comments

Popular posts from this blog

Sharing. Unimas. Asasi.

Assalamualaikum! 
Semoga perkongsian kali ni dapat memberi manfaat kepada sesiapa saja. InsyaAllah. Straight to the point , Asasi di Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS). Bear in mind, UNIMAS Sarawak ok bukan sabah! Ahah! Budak2 asasi bersarang dekat kampus lama @ Kampus Timur. Kampus Barat – degree ye adek2. Asasi dekat sini. Ada dua, Asasi Sains Hayat dengan Asasi Sains Fizikal.
Ok. One by one dulu. Heee
Asasi Sains Hayat Subjek Teras : Mathematics, Biology, Chemistry, English dan IT (Lecture and tutorial cm biasa. Just biology xde tutorial bagai. Tapi kami ada OSPE dan PBL. 1ST time OSPE, the topic sal basic dalam lab, nak guna microscope cana, anatomic regions on human, bird, katak semua.. then, lecturer akan bagi markah based on kita buat.
PBL – ni la paling aku suka. Basically, PBL ni ada dalam medic je. Tapi for the sake of exposure, asasi sains hayat kat unimas sediakan. Kita will be assigned on biology group, then given a study case. Contoh kalo tajuk Immunology, ada sorang pakcik u…

MY LAUGH THERAPY

Assalamualaikum wbth :)

Duduk sembang sekali dengan umi dan adik-adik, sangatla menenangkan jiwa
and plus, laugh therapy.


"la, ni pasai apa mulut hang ni adik"
"hmmm dia ni, dok buat lompat bintang, pokkkk tangan kanan kawan dia kena"
"ha, hat tu farid la"
"ada kawan saya berak dalam kelas", adik.
"alooo...kesiannya"
"macam ni...dalam kelas semua kata ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHIWABAWAROKATUH...pastu dia berak", adik.
aku, yah, kakcik, ummi "KWAHAHAHAHAHAHAHA"
"tu la, ada budak tu jalan2,, pok22 keluaq sesuatu dari kaki seluaq" , yah.
"you shouldn't really describe that", ummi.
aku, kakcik "WAAHAHAHAHAHAHA"
"ha, hat dok gelak tu pi smayang", abah.......
*effect bunyi cengkerik*

so guys, spends your moments and cherish it. We never know when it's will come again to enjoy those moments. Family are gifts from Allah and appreciate it. Even we will talk about berak sometimes.. hahaha

Jazakillah doe!!

Assalamualaikum wbth...

Bismillahirahmanirrahim.
Alhamdulillah. Highly praised to Allah. May all of us are always in Allah's barakah and rahmah. Officially, I already are in semester 2 of Foundation in Medical Studies. This time, having a good and meaningful relationship with A&P (anatomy and physiology) and not forgetten too, Basic Human Behaviour and Pyschology as well. 


boring gila. hek eleh...  
*betulkan spec*
Just nak habaq pasal seorang hamba Allah yang Allah bagi chance dekat aku untuk rasa kasih-sayang dia untuk Dia jugak akhirnya. Aiseh
Kepada dia yang,
mengajar aku untuk menerima semua orang tanpa sebarang buruk sangka
mendidik aku bahawa Tuhan itu Maha Pengampun dan everyone deserves it and tak dak sapa pun ada tiket untuk halang anybody from feel it,
menyemai dalam hati yang hidup ini solely untuk Dia,
yang ajaq aku untuk berterima kasih seikhlas-ikhlas kepada mereka yang berhak,
and thanks to remind me about Allah as always,
dan tak semua yang kau ajarkan,
mampu ku practise d…