Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2017

bebels 2017

next week dah start posting baru. peadiatrics. ngee! seram! dan macam kebiasaannyalah time posting break lah kau boleh start berblogging pon. itulah kalau tetiba ada rasa nak rant on something. baru selamat survive dua posting yang penuh air mata gugur di kertas-kertas nota A4 dan kadang-kadang atas Kumar and Clark's, yang aku rasa macam lambat macam sloth nak habiskan satu2 posting. tapi rasa macam kejap like you are passing methane gas pon ado. 
dalam minggu2 posting ni, mesti ada satu minggu yang kau jadi stress, baca buku teriak sat, lap2 air mata baru boleh study balik. huh? nampak kan stress dia tu? and how I cope with this too much overwhelming stress, i will text my beloved friends. sebab kadang2 kita stress bukan nak solution ke hapa bila call, just want a shoulder to lie on. ceywah. tak dak la. just dont want to keep to bottle up all the emotion. kang explode naya.
long case aku last medical posting hari tu. aku present bronchial asthma. the diagnosis is acute axacerbat…

Zafirah's Instagram