Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2012

self-notes | =)

Assalamualaikum wbth...



In the name of Allah,
Most Gracious, Most Merciful,
Praise be to Allah,
the Cherisher and Sustainer of the Worlds,
and Peace and Prayer be upon the Final Prophet and Messenger. 




Alhamdullillah, Allah did give the rezeki for me to study in UNIMAS - Asasi Sains Hayat. At first, I was quite frustrated when I did't selected for the one course that i aimed very much was Asasi Perubatan - UIA. I watered! But, it just for a couple of minutes only. Huuu...I tried to think the ibrah from all of these. Alhamdulillah (Highly praised to Him).now I couldn't wait anymore to fly to sarawak. (kena study gila-gila..)



PENGISLAHAN DIRI ....



solat haram tinggal!al-quran + matsuratsolat sunat +puasa sunatqiyam jangan tidoq dalam kuliah! ( i slept in the class for all the time masa zaman sekolah. It's really.... menyedihkan sebab tak grab masa yang ada tu betol!! )study!study!jangan jadi pelupa.....;P (abah dengan ummi risau nak lepas aku pergi sarawak sebab ni....)join usrah ke…

when a lil' boy thought the 'thanks'.....

Assalamualaikum wbth..

Sometimes the word "thanks" would balm the hot heart straight away. Indeed. I will fell extremely pleased when people thanked me when i did something good deed to them. As a return, 1 just want a thanks. only it. Yea.. i knew that the habit to thank people isn't being the culture yet. But, my only super boyfriend, he thought me the "thanks" (he is my brother . ok. 5-year-old ;))

This happened about past months ago when I was in my bedroom (buang masa je), suddenly my sis's friend came and do ask a Science UPSR questions to me. Yes, she had a so-called study group together with my sister. I did explained to me and sometimes, my explanation beyond the UPSR's syllabus. hahaha... padan muka!!

We finished the long explanation - and she go away just like that with no salam (at least... at a second, ok. she's just 12-years old) .Padahal aku geram gak tuh!!!

Out of blue, my lil' adik said to me ,

"akak!!, terima kasih ye ajar …

THE FACTS DIGESTED | GROWING FACTS

susah untuk cerna bahawa aku akan jejak  universiti
susah untuk hadam bahawa aku bukan lagi  budak sekolah yang selalu main nyorok-nyorok susah untuk telan bahawa aku bukan lagi  budak lower form yang minat gila dengan Estranged susah untuk rasa bahawa aku bukan lagi  budak sekolah menengah perisa Ribena susah untuk kulum bahawa aku bukan lagi  a girl, but a woman in steps taken more (geli aku) susah untuk kunyah bahawa aku bukan lagi  a girl yang gilakan BEAST (sangat tipikal)
tapi.................
senang hati bila aku bukan lagi budak yang liat untuk solat
senang hati bila aku bukan lagi budak yang payah berlidah Al-Quran
senang hati bila aku bukan lagi budak yang tuli pasal aurat
senang hati bila aku bukan lagi budak yang buta agama.....
Alhamdulillah. Highly praised to Him. Alhamdullilah, He sent me to Kubang Pasu Science School.

Zafirah's Instagram