Skip to main content

the flashbacks of 2010!

end parts of 2010! geting near!

the flashbacks of 2010!

i got an offer to study at sms kubang pasu! it was my dream to study at sbp since i was f1!

then, new fren, new school, new teacher and the dormitory life! it quite give me the buck stress! but believe me! it totally awesome!
new friends - 5 fer 'em > AWESOME, FUYOO, NICE, BAEK, and CRAZY maa.. ngee~~~
new circle - it wasn't easy to be in the new circle. wif smart people ( even we x capai the real standard... kowt???)but the most important, i learn! i learned many things! things that change me! my ummi told it too! im getting brave.. hahah ye ke.. naek bas sorg2.. syok2 cm adventure.. wee~

TEARS!! tears had many flowing out by this year! we cry fer the happiness, sadness, and nothing too.. haha?? i learn to control my ego?? emotion. tears is good as it reminds me to the death!


the girls reckoning on me! they were kakchik, ateh, aiman, tini and yah. and last but not least, my bf... the most syg bf.. Abdullah Fahmi bin Azmi. He now already 3 yrs old! Adek... jgn cepat besar doe~~ =)

maturity.... i could feel the matureness... ahhaaa.. wha a freak ayt ma? ntah la.. but i jus feel it.. go it?

BADAR!.... getting involved in BADAR! what a new! very new to me? i didn' xpect that i could be the BADAR! even until now, ak rse cm x lyk je! there's many rite peps outthere! bu i just learned and learned! i learned to know ALLAH better. I could handle the 'usrah` wif f2 students well. i guess so bcos it was my very 1st time.. to lead an 'usrah`. I love it. =P

conclusion- 2010! it has been the best year of me! the tranformation phase of me! EXPERIENCE... yeah its d most important!! and what jus can i say? 2010!.... gr8 and C00L!! =)

Comments

Zafirah's Instagram

Popular posts from this blog

Sharing. Unimas. Asasi.

Assalamualaikum! 
Semoga perkongsian kali ni dapat memberi manfaat kepada sesiapa saja. InsyaAllah. Straight to the point , Asasi di Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS). Bear in mind, UNIMAS Sarawak ok bukan sabah! Ahah! Budak2 asasi bersarang dekat kampus lama @ Kampus Timur. Kampus Barat – degree ye adek2. Asasi dekat sini. Ada dua, Asasi Sains Hayat dengan Asasi Sains Fizikal.
Ok. One by one dulu. Heee
Asasi Sains Hayat Subjek Teras : Mathematics, Biology, Chemistry, English dan IT (Lecture and tutorial cm biasa. Just biology xde tutorial bagai. Tapi kami ada OSPE dan PBL. 1ST time OSPE, the topic sal basic dalam lab, nak guna microscope cana, anatomic regions on human, bird, katak semua.. then, lecturer akan bagi markah based on kita buat.
PBL – ni la paling aku suka. Basically, PBL ni ada dalam medic je. Tapi for the sake of exposure, asasi sains hayat kat unimas sediakan. Kita will be assigned on biology group, then given a study case. Contoh kalo tajuk Immunology, ada sorang pakcik u…

Jazakillah doe!!

Assalamualaikum wbth...

Bismillahirahmanirrahim.
Alhamdulillah. Highly praised to Allah. May all of us are always in Allah's barakah and rahmah. Officially, I already are in semester 2 of Foundation in Medical Studies. This time, having a good and meaningful relationship with A&P (anatomy and physiology) and not forgetten too, Basic Human Behaviour and Pyschology as well. 


boring gila. hek eleh...  
*betulkan spec*
Just nak habaq pasal seorang hamba Allah yang Allah bagi chance dekat aku untuk rasa kasih-sayang dia untuk Dia jugak akhirnya. Aiseh
Kepada dia yang,
mengajar aku untuk menerima semua orang tanpa sebarang buruk sangka
mendidik aku bahawa Tuhan itu Maha Pengampun dan everyone deserves it and tak dak sapa pun ada tiket untuk halang anybody from feel it,
menyemai dalam hati yang hidup ini solely untuk Dia,
yang ajaq aku untuk berterima kasih seikhlas-ikhlas kepada mereka yang berhak,
and thanks to remind me about Allah as always,
dan tak semua yang kau ajarkan,
mampu ku practise d…

MY LAUGH THERAPY

Assalamualaikum wbth :)

Duduk sembang sekali dengan umi dan adik-adik, sangatla menenangkan jiwa
and plus, laugh therapy.


"la, ni pasai apa mulut hang ni adik"
"hmmm dia ni, dok buat lompat bintang, pokkkk tangan kanan kawan dia kena"
"ha, hat tu farid la"
"ada kawan saya berak dalam kelas", adik.
"alooo...kesiannya"
"macam ni...dalam kelas semua kata ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHIWABAWAROKATUH...pastu dia berak", adik.
aku, yah, kakcik, ummi "KWAHAHAHAHAHAHAHA"
"tu la, ada budak tu jalan2,, pok22 keluaq sesuatu dari kaki seluaq" , yah.
"you shouldn't really describe that", ummi.
aku, kakcik "WAAHAHAHAHAHAHA"
"ha, hat dok gelak tu pi smayang", abah.......
*effect bunyi cengkerik*

so guys, spends your moments and cherish it. We never know when it's will come again to enjoy those moments. Family are gifts from Allah and appreciate it. Even we will talk about berak sometimes.. hahaha